Migracija hosting infrastrukture BUDO10

U vreme od 4. decembra do 7. decembra 2023. godine izvršiće se migracija serverske infrastrukture. Zašto se radi migracija intrastrukture?Ovo je deo unapređenja usluga koje je Adriahost sprovodi u skladu sa razvojem sigurnosnih standarda i zahtevima koje imaju nove verzije softvera (WordPress, Joomla, Drupal i druge CMS aplikacije). Šta se ... Pročitajte više »

9-ti Nov 2023
[REŠENO] Planirano održavanje servera BUDO230 i BUDO270

20. septembra 2023. godine biće sprovedeno redovno održavanje servera i to: budo230 budo270 U pitanju je unapređenje infrastrukture sa ciljem pružanja što bolje usluge. Tokom radova može doći do prekida u radu usluge. Sa vaše strane nije potrebno da preduzimate dodatne korake po ovom pitanju. U slučaju problema možete nam pisati ... Pročitajte više »

10-ti Sep 2023
[REŠENO] Migracija infrastrukture BUDO70

Počev od srede (16. avgust 2023) biće obavljena migracija kompletne hosting infrastrukture na novu infrastrukturu. Ovo je deo naših unapređenja koja preduzimamo kako bismo osigurali neometan i stabilan rad svih servisa. Prekida u radu neće biti s obzirom da su preduzete mere koje će obezbediti preusmeravanje svih servisa u roku od 300 ... Pročitajte više »

14-ti Avg 2023
[REŠENO] - BUDO100 - Migracija na noviju infrastrukturu

UPDATE - IZVEŠTAJ O REŠENJU:Migracija je završena i svi korisnici su uspešno migrirani na novu hosting infrastrukturu. Korisnici čiji sajtovi nisu bili prilagođeni radu na novim PHP i SQL verzijama dobili su besplatnu podršku za rešavanje problema.Web i Mail saobraćaj uspešno rade sa nove hosting infrastrukture. Obaveštenje:Počev od ... Pročitajte više »

20-ti Nov 2022
[REŠENO] - Planirano redovno održavanje servera BUDO200

UPDATE - IZVEŠTAJ O REŠENJU:Svi radovi su završeni uspešno u zakazanom periodu. 16. marta 2022. godine vršiće se planirano održavanje infrastrukture na serveru BUDO200 (budo200.adriahost.com). Sa korisničke strane nije potrebno vršiti dodatne korake po ovom pitanju. Ukoliko nakon tog perioda primetite eventualni problem na vašem ... Pročitajte više »

16-ti Mar 2022
[REŠENO] - Planirani radovi na budo60.adriahost.com serveru

UPDATE - IZVEŠTAJ O REŠENJU:Migracija je završena i svi korisnici su uspešno migrirani na novu hosting infrastrukturu. Korisnici čiji sajtovi nisu bili prilagođeni radu na novim PHP i SQL verzijama dobili su besplatnu podršku za rešavanje problema.Web i Mail saobraćaj uspešno rade sa nove hosting infrastrukture.   Tokom perioda od ... Pročitajte više »

10-ti Nov 2021
SquirrelMail Webmail klijent je prestao sa radom

cPanel je uklonio SquirrelMail Webmail klijenta iz svog paketa. Ukoliko ste koristili SquirrelMail potrebno je da pređete na neki drugi Webmail klijent. Preporuka je da to bude RoundCube Webmail klijent, a više o tome možete pročitati na našem blogu https://adriahost.rs/veverica-na-izdisaju-cpanel-ukida-squirrelmail/

16-ti Maj 2019
Centralni Registar Faktura (CRF)

Za sve subjekte javnog sektora obaveštenje da Adriahost doo koristi Centralni registar faktura (CRF) kod Uprave trezora, potrebno je samo da nam javite ako plaćate preko računa 840.

Više o tome na našem blogu: https://adriahost.rs/adriahost-podrzava-crf-kod-uprave-trezora/

8-ti Mar 2018
Obaveštenje za korisnike usluga SBB internet provajdera

SBB - Serbia BroadBand internet provajder je u cilju sprečavanja SPAM-a koji se šalje sa njihovih korisničkih naloga, a iz razloga zaštite njihovih IP adresa, blokirao port 25, koji se koristi za email komunikaciju. Ovaj korak ima direktan uticaj i na email adrese koje koriste Adriahost mail servere. Ukoliko koristite usluge ovog internet ... Pročitajte više »

8-ti Feb 2017
Naručivanje novih usluga iz klijentskog naloga

Od sada sve nove usluge možete naručivati direktno iz svog klijentskog naloga.  Možete odabrati i konfigurisati svoj server, odabrati SSL sertifikat po želji, broj IP adresa, lokaciju servera ili postaviti dodatne zahteve u konfiguraciji. Redizajnirali smo i stranicu za poručivanje Audio Streaming-a pa je sada lakše odabrati pravi paket.  Pročitajte više »

15-ti Nov 2016