[REŠENO] Vanredno održavanje Budo170 serverske infrastrukture

[PROBLEM JE REŠEN]

U toku je vandredno održavanje servera pod nazivom budo170.adriahost.com. 

Očekivano rešenje problema je u toku sutrašnjeg dana (14. jul 2024).

Ukoliko imate hitne zahteve, molimo da nam napišete mejl na prodaja@adriahost.rs

13th Jul 2024
[REŠENO] - Vanredna migracija hosting infrastrukture Budo250

Izvršena je migracija hosting infrastrukture servera budo250 zbog tehničkih problema koji su onemogućili ispravan rad postojeće platforme. Migracija se radi na najsigurniji mogući način iz sigurnog bekapa od istog dana tako da nema gubitaka. Naziv novog servera je Budo320. IP adresa novog servera je 5.79.120.154NS parametri ostaju isti ... Read More »

4th Jul 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO140

Obaveštavamo vas da će se od 26. do 30. juna 2024. obaviti migracija BUDO140 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu.Molimo da ovo obaveštenje prosledite vašem programeru. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće bolju sigurnost na novom serveru- Možete da koristite najnovije PHP ... Read More »

10th Jun 2024
Obaveštenje o dopuni uslova korišćenja usluga

Obaveštavamo vas da su promenjeni članovi pravilnika unošenjem dopune u uslove korišćenja Adriahost usluga. Molimo vas da proverite detalje o novim uslovima korišćenja.  Ukratko o dopuni: Do sada smo pravili mesečni bekap i čuvali 10 kopija. Od sada pravimo dnevne bekape i čuvamo 40-50-60 kopija u bekapu u zavisnosti od ... Read More »

30th May 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO120

Obaveštavamo vas da će od 10. do 17. maja 2024. obaviti migracija BUDO120 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo da ovo obaveštenje prosledite vašem programeru. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće bolju sigurnost na novom serveru- Možete da koristite najnovije PHP ... Read More »

29th Apr 2024
[REŠENO] Vanredno održavanje BUDO45

U toku je neplanirano održavanje hosting infrastrukture BUDO45. 

Sa vaše strane nije potrebno da vršite izmene na sajtovima, dok problem rešava naša tehnička podrška. 

Hvala vam na strpljenju. Očekujemo da problem bude rešen u najkraćem mogućem roku.

22nd Mar 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO45

Obaveštavamo vas da će od 25. do 29. marta 2024. biti obavljena migracija BUDO45 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Read More »

22nd Mar 2024
Usklađivanje cena usluga

Zbog velikih promena na tržištu i porasta cena koje je pogodilo Evropu i svet, prinuđeni smo da i mi uskladimo cene. Mi to do sada nismo radili i izbegavali smo ovaj trenutak računajući da će se cene ponovo vratiti u normalu, ali to se nije desilo. Kako bismo nastavili da pružamo najkvalitetniju uslugu, prinuđeni smo da i mi korigujemo ... Read More »

8th Mar 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO30

Obaveštavamo vas da će od 11. do 16. marta 2024. biti obavljena migracija BUDO30 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Read More »

4th Mar 2024
Novi Gmail i Yahoo uslovi za primanje mejlova

Od februara 2024. godine Gmail i Yahoo će zahtevati postojanje DMARC autentifikacije na domenu ukoliko želite da ispravno šaljete na Gmail i Yahoo adrese. Ukoliko ovi provajderi ne pronađu SPF, DKIM i DMARC zapise na vašem domenu, mejlovi će biti odbijeni ili poslati u SPAM folder. Zapisali smo kratko uputstvo kako da podesite ove zapise ... Read More »

26th Jan 2024