Obaveštenje o dopuni uslova korišćenja usluga

Obaveštavamo vas da su promenjeni članovi pravilnika unošenjem dopune u uslove korišćenja Adriahost usluga. Molimo vas da proverite detalje o novim uslovima korišćenja.  Ukratko o dopuni: Do sada smo pravili mesečni bekap i čuvali 10 kopija. Od sada pravimo dnevne bekape i čuvamo 40-50-60 kopija u bekapu u zavisnosti od ... Pročitajte više »

30-ti Maj 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO120

Obaveštavamo vas da će od 10. do 17. maja 2024. obaviti migracija BUDO120 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće bolju ... Pročitajte više »

29-ti Apr 2024
[REŠENO] Vanredno održavanje BUDO45

U toku je neplanirano održavanje hosting infrastrukture BUDO45. 

Sa vaše strane nije potrebno da vršite izmene na sajtovima, dok problem rešava naša tehnička podrška. 

Hvala vam na strpljenju. Očekujemo da problem bude rešen u najkraćem mogućem roku.

22-gi Mar 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO45

Obaveštavamo vas da će od 25. do 29. marta 2024. biti obavljena migracija BUDO45 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Pročitajte više »

22-gi Mar 2024
Usklađivanje cena usluga

Zbog velikih promena na tržištu i porasta cena koje je pogodilo Evropu i svet, prinuđeni smo da i mi uskladimo cene. Mi to do sada nismo radili i izbegavali smo ovaj trenutak računajući da će se cene ponovo vratiti u normalu, ali to se nije desilo. Kako bismo nastavili da pružamo najkvalitetniju uslugu, prinuđeni smo da i mi korigujemo ... Pročitajte više »

8-ti Mar 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO30

Obaveštavamo vas da će od 11. do 16. marta 2024. biti obavljena migracija BUDO30 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Pročitajte više »

4-ti Mar 2024
Novi Gmail i Yahoo uslovi za primanje mejlova

Od februara 2024. godine Gmail i Yahoo će zahtevati postojanje DMARC autentifikacije na domenu ukoliko želite da ispravno šaljete na Gmail i Yahoo adrese. Ukoliko ovi provajderi ne pronađu SPF, DKIM i DMARC zapise na vašem domenu, mejlovi će biti odbijeni ili poslati u SPAM folder. Zapisali smo kratko uputstvo kako da podesite ove zapise ... Pročitajte više »

26-ti Jan 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO15

Obaveštavamo vas da će od 15. do 30. januara 2024. biti obavljena migracija BUDO15 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Pročitajte više »

18-ti Dec 2023
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO10

U vreme od 4. decembra do 7. decembra 2023. godine izvršiće se migracija serverske infrastrukture. Zašto se radi migracija intrastrukture?Ovo je deo unapređenja usluga koje je Adriahost sprovodi u skladu sa razvojem sigurnosnih standarda i zahtevima koje imaju nove verzije softvera (WordPress, Joomla, Drupal i druge CMS aplikacije). Šta se ... Pročitajte više »

9-ti Nov 2023
[REŠENO] Planirano održavanje servera BUDO230 i BUDO270

20. septembra 2023. godine biće sprovedeno redovno održavanje servera i to: budo230 budo270 U pitanju je unapređenje infrastrukture sa ciljem pružanja što bolje usluge. Tokom radova može doći do prekida u radu usluge. Sa vaše strane nije potrebno da preduzimate dodatne korake po ovom pitanju. U slučaju problema možete nam pisati ... Pročitajte više »

10-ti Sep 2023