Novi Gmail i Yahoo uslovi za primanje mejlova

Od februara 2024. godine Gmail i Yahoo će zahtevati postojanje DMARC autentifikacije na domenu ukoliko želite da ispravno šaljete na Gmail i Yahoo adrese. Ukoliko ovi provajderi ne pronađu SPF, DKIM i DMARC zapise na vašem domenu, mejlovi će biti odbijeni ili poslati u SPAM folder. Zapisali smo kratko uputstvo kako da podesite ove zapise ... Pročitajte više »

26-ti Jan 2024
Migracija hosting infrastrukture BUDO15

Obaveštavamo vas da će od 15. do 30. januara 2024. biti obavljena migracija BUDO15 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Pročitajte više »

18-ti Dec 2023
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO10

U vreme od 4. decembra do 7. decembra 2023. godine izvršiće se migracija serverske infrastrukture. Zašto se radi migracija intrastrukture?Ovo je deo unapređenja usluga koje je Adriahost sprovodi u skladu sa razvojem sigurnosnih standarda i zahtevima koje imaju nove verzije softvera (WordPress, Joomla, Drupal i druge CMS aplikacije). Šta se ... Pročitajte više »

9-ti Nov 2023
[REŠENO] Planirano održavanje servera BUDO230 i BUDO270

20. septembra 2023. godine biće sprovedeno redovno održavanje servera i to: budo230 budo270 U pitanju je unapređenje infrastrukture sa ciljem pružanja što bolje usluge. Tokom radova može doći do prekida u radu usluge. Sa vaše strane nije potrebno da preduzimate dodatne korake po ovom pitanju. U slučaju problema možete nam pisati ... Pročitajte više »

10-ti Sep 2023
[REŠENO] Migracija infrastrukture BUDO70

Počev od srede (16. avgust 2023) biće obavljena migracija kompletne hosting infrastrukture na novu infrastrukturu. Ovo je deo naših unapređenja koja preduzimamo kako bismo osigurali neometan i stabilan rad svih servisa. Prekida u radu neće biti s obzirom da su preduzete mere koje će obezbediti preusmeravanje svih servisa u roku od 300 ... Pročitajte više »

14-ti Avg 2023
[REŠENO] - BUDO100 - Migracija na noviju infrastrukturu

UPDATE - IZVEŠTAJ O REŠENJU:Migracija je završena i svi korisnici su uspešno migrirani na novu hosting infrastrukturu. Korisnici čiji sajtovi nisu bili prilagođeni radu na novim PHP i SQL verzijama dobili su besplatnu podršku za rešavanje problema.Web i Mail saobraćaj uspešno rade sa nove hosting infrastrukture. Obaveštenje:Počev od ... Pročitajte više »

20-ti Nov 2022
[REŠENO] - Planirano redovno održavanje servera BUDO200

UPDATE - IZVEŠTAJ O REŠENJU:Svi radovi su završeni uspešno u zakazanom periodu. 16. marta 2022. godine vršiće se planirano održavanje infrastrukture na serveru BUDO200 (budo200.adriahost.com). Sa korisničke strane nije potrebno vršiti dodatne korake po ovom pitanju. Ukoliko nakon tog perioda primetite eventualni problem na vašem ... Pročitajte više »

16-ti Mar 2022
[REŠENO] - Planirani radovi na budo60.adriahost.com serveru

UPDATE - IZVEŠTAJ O REŠENJU:Migracija je završena i svi korisnici su uspešno migrirani na novu hosting infrastrukturu. Korisnici čiji sajtovi nisu bili prilagođeni radu na novim PHP i SQL verzijama dobili su besplatnu podršku za rešavanje problema.Web i Mail saobraćaj uspešno rade sa nove hosting infrastrukture.   Tokom perioda od ... Pročitajte više »

10-ti Nov 2021
SquirrelMail Webmail klijent je prestao sa radom

cPanel je uklonio SquirrelMail Webmail klijenta iz svog paketa. Ukoliko ste koristili SquirrelMail potrebno je da pređete na neki drugi Webmail klijent. Preporuka je da to bude RoundCube Webmail klijent, a više o tome možete pročitati na našem blogu https://adriahost.rs/veverica-na-izdisaju-cpanel-ukida-squirrelmail/

16-ti Maj 2019
Centralni Registar Faktura (CRF)

Za sve subjekte javnog sektora obaveštenje da Adriahost doo koristi Centralni registar faktura (CRF) kod Uprave trezora, potrebno je samo da nam javite ako plaćate preko računa 840.

Više o tome na našem blogu: https://adriahost.rs/adriahost-podrzava-crf-kod-uprave-trezora/

8-ti Mar 2018