[REŠENO] Vanredno održavanje BUDO45

U toku je neplanirano održavanje hosting infrastrukture BUDO45. 

Sa vaše strane nije potrebno da vršite izmene na sajtovima, dok problem rešava naša tehnička podrška. 

Hvala vam na strpljenju. Očekujemo da problem bude rešen u najkraćem mogućem roku.

22-gi Mar 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO45

Obaveštavamo vas da će od 25. do 29. marta 2024. biti obavljena migracija BUDO45 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Pročitajte više »

22-gi Mar 2024
Usklađivanje cena usluga

Zbog velikih promena na tržištu i porasta cena koje je pogodilo Evropu i svet, prinuđeni smo da i mi uskladimo cene. Mi to do sada nismo radili i izbegavali smo ovaj trenutak računajući da će se cene ponovo vratiti u normalu, ali to se nije desilo. Kako bismo nastavili da pružamo najkvalitetniju uslugu, prinuđeni smo da i mi korigujemo ... Pročitajte više »

8-ti Mar 2024
[REŠENO] Migracija hosting infrastrukture BUDO30

Obaveštavamo vas da će od 11. do 16. marta 2024. biti obavljena migracija BUDO30 hostinga sa stare na novu serversku infrastrukturu. Molimo vas da ovaj mejl prosledite vašem programeru ili pročitate detaljno ukoliko vi lično održavate vaš sajt. Na novoj serverskoj infrastrukturi dobijate sledeće: - Sajt će vam raditi brže i imaće ... Pročitajte više »

4-ti Mar 2024