Obaveštavamo vas da su promenjeni članovi pravilnika unošenjem dopune u uslove korišćenja Adriahost usluga.

Molimo vas da proverite detalje o novim uslovima korišćenja. 

Ukratko o dopuni:

  1. Do sada smo pravili mesečni bekap i čuvali 10 kopija. Od sada pravimo dnevne bekape i čuvamo 40-50-60 kopija u bekapu u zavisnosti od paketa. 
  2. Ograničenje u bekapu je podignuto sa 20 na 150 GB stim što smo zadržali pravo da bekap ograničimo i pre kritičnih vrednosti u zavisti od tehničke procene.
  3. Uslov za korišćenje bekapa na namenskim (VPS i dedicated serverima) omogućava korisniku da nezavisno upravlja svojim bekapom i brine o bekapu koji nije u nadležnosti Adriahosta, dok Adriahost može ponuditi premijum bekap na zahtev klijenta. 
  4. Adriahost više ne vrši bekap arhiva i logova, keširanih fajlova i fajlova koje ručno generiše korisnik u bilo kom formatu paketa i arhiva.
  5. Ograničenje u broju inoda je podignuto na veće vrednosti.
  6. Definisano je ograničenje u hostovanju sledećih formata i količini podataka: video fajlovi, audio fajlovi, sve vrste arhiva paketa, log fajlova, dok kršenje pravilnika omoguća Adriahostu da preduzme korake za rešavanje ovog prekomernog iskorišćenja.
  7. Definisan je teret u slučaju finansijskih posledica koje može da trpi Adriahost u slučaju da korisnik izazove štetu slanjem SPAM-a ili zloupotrebom mejlova. 


Nove dopune uslova korišćenja stupaju na snagu 7 dana od objave ovog obaveštenja. 

Uslove korišćenja možete pročitati na sledećoj stranici: Pravilnik.

 Četvrtak, Maj 30, 2024

« Nazad