Konfigurator servera prilikom naručivanja

Sada svako može da još prilikom naručivanja definiše konfiguraciju servera za svoje potrebe. Dovoljno je posetiti stranicu za naručivane i odabrati server prema potrebi želji. Konfigurator u velikoj meri šteti vreme i omogućava da usluga bude dostavljena u što kraćem roku.  Konfigurator server možete pronaći na sledećoj stranici: ... Read More »

25th Oct 2016
Uvećali smo Bandwidth i broj parkiranih domena

Adriahost je od nedavno duplirao Bandwidth za sve postojeće korisnike i omogućio postavljanje neograničeg broja parkiranih domena za Basic i Business pakete. Basic hosting paket sada raspolaže sa 200 GB protoka, a Business hosting paket sa 400 GB protoka saobraćaja. Business Plus hosting paket, kao i do sada, raspolaže neograničenim ... Read More »

25th Oct 2016
Nova ponuda VPS servera

Adriahost je napravio novu ponudu za VPS servere. Smanjili smo cene i povećali smo resurse koje možete koristiti na svom virtuelnom serveru. Za novac koji ste izdvajali ranije, sada možete koristiti i do 4 puta veće resurse. Više o ponudi VPS servera možete pročitati u našem tekstu: Zašto je VPS odlično rešenje i kako vam Adriahost ... Read More »

25th Oct 2016
Postali smo ovlašćeni registar nacionalnog domena Srbije

Adriahost je sada ovlašćeni registar za nacionalne domene Srbije. Za sve nove registracije .RS domena važi aktelna ponuda koja uračunava 20% popusta. 

Više o registraciji domena možete videti na sledećoj stranici: Adriahost - registracija domena.

25th Oct 2016
Promena PHP verzije - nova opcija u cPanelu

Od nedavno je omogućena je promena PHP verzije iz cPanela. Sada svaki korisnik može samostalno u svom cPanelu promeniti PHP verziju i koristiti je za svoje potrebe. Ova mogućnost pruža i promenu upload limita korišćenjem PHP options funkcije.Više o promeni PHP verzije zajedno sa uputstvom možete pročitati ovde: Kako promeniti PHP verziju ... Read More »

25th Oct 2016
Softacolous na Adriahost cPanelu

Na svim Adriahost serverima izvršena je zamena aplikacije za instalaciju CMS skripti. Fantastico De Luxe zamenjen je sa Softaculous aplikacijom koja omogućava odabir i instalaciju preko 350 skripti među kojima su i Wordpress, Joomla, Drupal i druga popularna rešenja sa sajtove i forume.Više o tome možete pročitati u našoj bazi znanja: Šta ... Read More »

25th Oct 2016